Денежный заговор от лишних трат

     Часто бывает так: вроде деньги и приходят, а деваются неизвестно куда. Чтобы деньги в доме задерживались, нужно над каждой получаемой денежкой читать следующий заговор от лишних трат.

     "День за днем, деньга за деньгой, день приходит, деньга приходит, день уходит, деньга остается. Аминь. День Господень, благослови, Господи, труды мои и плоды трудов моих. Пойду, раб Божий, на Афонскую, там церква стоит, во той церкве Божия Матерь сидит, игумения Святогорская. Монахи на Святой Горе служат, ни о чем не тужат, о хлебе‑еде не заботятся, Божия Матерь их Кормилица, даров подательница. Божию Матерь умолю, ума‑разума упрошу: О Пречестная Владычице Богородице, Всечестная наша Мати Игумение, всех православных обителей иноческаго жития во святей горе Афонстей и по всей вселенней сущих! Приими смиренныя моления наша и принеси яко Всещедрому Богу нашему, да спасет души наша Своею благодатию. Воззри на ны милосердным Твоим оком и соверши Сама о Господе наше спасение, понеже без милости Спаса нашего и Твоего святаго о нас ходатайства, мы, окаянные, не возможем совершити свое спасение, яко окаляхом житие наше в суетах мирских, ибо время приближается жатвы Христовой в день Страшнаго Суда приспе. Мы же, окаянныя, погибаем в бездне греховной, нерадения ради нашего, по реченному от святых отцев, первоначальников ангельскаго по плоти жития: яко последний монаси нерадением жития своего уподобятся мирским людем, еже и сбыстся днесь, ибо иночество наше плавает житием своим на море житейстем среди великия бури и непогоды: ибо наши святыя обители в прахе пребывают грехов ради наших, Всеправедный Господь наш Иисус Христос, тако благоволи, мы же, недостойнии, не имеем где главы подклонити. О сладчайшая наша Мати Игумение! Собери ны, разсеянное стадо Христово, во едино и спаси всех православных христиан, сподоби райския жизни со Ангелы и всеми святыми во Царствии Христа Бога нашего, Ему же честь и слава со Безначальным Его Отцем и со Пресвятым и Благим и Животворящим Духом во веки веков. Аминь. "

Источник

Яндекс.Метрика Rambler's Top100